Wilt u bedrijfsovername advies?

Heeft u een eigen bedrijf en gaat u binnenkort grote veranderingen toepassen in uw bedrijf? Bijvoorbeeld het overnemen van een concurrent of het toevoegen van meerdere takken aan uw eigen bedrijf? Dat is erg spannend en soms ook een zeer verstandige keuze! Wilt u uw kansen echter vergroten? Dan is het raadzaam om bedrijfsovername advies in te nemen. U kunt daarvoor Fusio inschakelen. Zij hebben veel ervaring met bedrijfsveranderingen en kunnen u dan ook goed begeleiden in het proces. 

Wie of wat is Fusio?

Wanneer u een partner wil op het gebied van bedrijfsovername dan is Fusio uw bedrijf! Zij werken met ervaren professionals en hierdoor heeft u nóg meer kans om een nieuwe investeerder aan boord te halen. Uw opvolging wordt goed geregeld en u heeft zekerheid dat het bedrijf blijft bestaan. Wat kan Fusio nog meer voor u betekenen? Een kleine greep uit het dienstenpakket is: een bedrijfseconomische analyse doen van uw bedrijf, een objectieve waardebepaling met het oog op de verkoop of overname, de samenstelling van het bedrijfsprofiel of het verkoop memorandum!

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van Fusio. Wanneer u een vraag heeft kunt u uiteraard contact opnemen per telefoon of per e-mail.