Zoekt u een aanbieder van houtkachels?

Bent u op zoek naar een aanbieder van houtkachels? Dan bent u bij Haard-totaal geheel aan het juiste adres. Zij hebben een mooi en ruim assortiment wanneer het aankomt op alle haardsoorten: dus ook houtkachels. Veiligheid is bij Haard-totaal erg belangrijk. Daarom zijn alle houtkachels voorzien van een CE-keukemerk. Wat is een CE-keurmerk precies? Dit is een keurmerk die aangeeft dat de houtkachel streng gekeurd is door erkende instanties. Dit geeft u wat meer zekerheid. U wilt immers geen gevaar in uw woning brengen! Bent u benieuwd naar meer informatie? Lees dan snel even verder .. 

Een ruime keuze!

Er is een ruime keuze binnen de categorie ‘houtkachels’. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de inbouw houtkachels of de inzet houtkachels. Wat zijn dit voor soort houtkachels? De inzet en de inbouw houtkachels worden in een scheidingswand of in een muur geplaatst. U kunt een schouw of een natuursteen plateau toevoegen voor een geheel eigen look! Ook kunt u een liftdeur of een draaideur gebruiken, zo verhoogt u het rendement van uw houtkachel en wordt er meer warmte vastgehouden. De keuze is geheel aan u, maar de mogelijkheden zijn dus groots!

Meer weten over de houtkachels?

Bent u benieuwd naar meer informatie, of wilt u wellicht al wat houtkachels bekijken? Dan kunt u naar de website van Haard-Totaal. Heeft u een vraag? Ze helpen u graag verder!