Meer informatie over mentorschap

Niet iedereen kan voor zichzelf opkomen wanneer het aankomt op persoonlijke belangen. Sommige mensen hebben zorg nodig op het gebied van verpleging, verzorging, begeleiding en behandeling. Dit noem je ook wel mentorschap. Een mentor van Finqo ondersteunt u graag bij het organiseren mobiliseren van deze zaken. Ook ontzorgen ze u graag wanneer het aankomt op het toezicht op de geleverde zorg. Bent u benieuwd naar wat zij precies voor u kunnen betekenen? Dan moet u snel even verder lezen! 

Wat doet een Finqo mentor precies?

Een Finqo mentor staat u graag bij. Bijvoorbeeld bij het maken van beslissingen op persoonlijk vlak. Door een mentor blijft u handelingsbekwaam. Een rechter beslist of Finqo wel of niet uw mentor mag zijn. Een Finqo mentor onderhoudt de contacten met hulpverleners, verwanten en ook direct betrokkenen over bijvoorbeeld een medische behandeling of een zorgplan. Daarnaast beoordeelt de mentor de kwaliteit van de geleverde, of nog te leveren medische zorg. Voor meer informatie kunt u terecht op de website.

Wilt u meer weten?

Wilt u graag meer weten over het mentorschap van Finqo? Ga dan naar de website. Wanneer u een vraag heeft of wellicht wel een opmerking, dan kunt u uiteraard altijd even contact opnemen! U wordt goed verder geholpen.