Voordelen catering door Heideroos

Voordat uw evenement realiteit wordt moet u veel dingen regelen. De basis van een evenement is natuurlijk het onderwerp. Daarna moet u bepalen waar het evenement zich plaats gaat vinden. De stappen hierna zijn de bekleding en natuurlijk het eten. U kunt de catering door Heideroos laten regelen en zelfs uw evenement in het partycentrum van Heideroos organiseren. Zij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Voordelen

Het staat voorop dat u altijd verzekerd bent van goede kwaliteit, wat u ook kiest bij Heideroos. U kunt bij Heideroos kiezen uit een buffet, barbecue of gangenmenu. Als u kiest voor een buffet kan dit warm, koud of hapjes zijn. Alle benodigdheden voor een buffet, bijvoorbeeld tafels en linnen, worden hier gratis bij geleverd. Als u kiest voor een gangenmenu kunt u kiezen uit 3 tot 7 gangen. Bij elke soort presentatie van het eten zal de drank volledig verzorgd worden.  Heideroos zal alles om het eten heen ook vuur u verzorgen. Denk aan aanhangwagens, tafels, servies, servetten, koelkasten, biertap, decoratie, afwasservice, bediening en nog veel meer. Op deze manier hoeft u zich nergens druk over te maken als het gaat om het voedsel.

Informatie

Als u alle informatie wilt lezen klik dan hier. Naast de nodige informatie vindt u alle contactgegevens voor vragen of het maken van een afspraak. Maak een afspraak met Heideroos en u bent verzekerd van een smakelijke en professionele catering.