Gezonde sappen gemaakt met een slowjuicer

Een slowjuicer die gezonde sappen voor u, uw familie of uw vrienden maakt waarbij u profiteert van maar liefst 80% meer sap. De slow juicers zijn geheel geruisloos, u zult dus geen last hebben van vervelende geluiden terwijl u uw sapje perst. Ook zult u tijd besparen met deze slow juicers, zij hebben namelijk een zelf reinigingssysteem. De enigste taken die u heeft zijn de groenten en/of fruit in het apparaat doen, de pulp van de groenten en/of fruit weg te gooien en de sap op te drinken! Daarnaast kunt u met de slow juicers ook nog eens zelf vers en gezond ijs maken.

Een gezondere levensstijl

Al een langere tijd ben ik in het bezit van een slow juicer van Sap-It en ik ben er super tevreden over. Ik heb een baan waarbij ik veel onderweg ben in de auto, het is dan zeer verlijdelijk om ergens langs een wegrestaurant te stoppen om wat voedsel mee te nemen. Sinds ik mijn slow juicer heb krijg ik weer genoeg vitamines en mineralen binnen. Het is gemakkelijk en ik raak er voor een lange tijd vol van.

Een slow juicer bestellen

Wil jij ook een gezondere levensstijl, op een makkelijkere manier vitamines en mineralen binnenkrijgen of gewoon lekkere sappen maken? Bestel nu uw slowjuicer op de website van Sap-It!