Packstore voor opslag, inpakken en meer!

Packstore is een bedrijf wat midden in de maatschappij staat. Want behalve winst maken, zoals elk ander bedrijf, wil dit bedrijf meer. Ze houden zich bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen bij Packstore een kans.

Wat zijn de werkzaamheden bij Packstore?

Packstore is een bedrijf wat u een groot aantal werkzaamheden uit handen kan nemen. Denk bijvoorbeeld aan het verpakken van uw producten en het gereed maken voor de verzending. Er wordt bij Packstore zowel handmatig als machinaal verpakt. Ook is Packstore uw ideale partner als u op zoek bent naar een opslag plaats. Nadat u uw producten door Packstore heeft laten verpakken worden deze eenvoudig opgeslagen in het magazijn. Zo zijn de producten geheel klaar voor transport.

Van halffabrikaat naar product

Bestaat uw product uit een aantal halffabrikaten? Packstore zorgt eenvoudig voor het monteren van uw product. Natuurlijk verpakken ze deze vervolgens ook. Packstore is ook een goede partner om al uw distributiewerkzaamheden van uw webshop over te nemen. Dat scheelt u weer een hoop zorgen.

Meer weten over Packstore?

Via de website kunt u eenvoudig contact met ze opnemen. Bespreek samen de mogelijkheden en wie weet besteedt u straks een deel van de werkzaamheden uit aan deze sociale werkplaats Amsterdam.