Studentenkamer Nijmegen

Al wekenlang op zoek naar een kamer in Nijmegen, maar nog geen succes? Geen zin om te hospiteren? Dan ben je bij KBS Vastgoedbeheer aan het goede adres.

Voordelen

Wat zijn de voordelen van het regelen van een studentenkamer bij KBS Vastgoedbeheer? In ieder geval de stress die je jezelf bespaart voor het wachten of je een reactie krijgt op het berichtje dat je hebt gestuurd. Was je wel origineel genoeg of ben ik wel leuk genoeg? Nee, bij KBS  vastgoedbeheer wordt iedere persoon hetzelfde behandeld. Je betaalt voor het reageren op beschikbare kamers geen bemiddelingskosten en er is geen sprake van een selectieprocedure door de verhuurder. De eerste zes kandidaten die reageren op een beschikbare kamer mogen de woning bezichtigen.  Ook kun je wanneer je wilt en hoe vaak je wilt het aanbod online blijven bekijken en reageren wanneer je enthousiast bent of vragen hebt.

Vragen?

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in een studentenkamer in Nijmegen? Je kunt je via de website aanmelden. Je betaalt eenmalig €32,50 euro. Hiervoor krijg je een account en een jaar lang de mogelijkheid om te reageren op alle kamers die worden aangeboden. Ben je nog niet zeker? Klik hier voor het contactformulier. Deze vindt je onderaan de pagina.