Mooi gespoten deuren in huis

Bent u uw deuren zat? Deuren zijn een opvallend en belangrijk element in elk huis. Nieuwe deuren kopen kan duur zijn. Ook levert het werk op omdat de nieuwe deuren geleverd moeten worden en gemonteerd. Dit kunt u niet altijd zelf. Maar vaak is het helemaal niet nodig om een compleet nieuwe deur aan te schaffen. U kunt uw deur ook gewoon laten spuiten! Dat is nog mooier, goedkoper en minder werk. Spuiterij Geraerts neemt uw deuren graag onder handen. Kijk voor meer informatie op de website van Spuiterij Geraerts. 

Een laagje verf doet wonderen

U zult versteld staan wat een laagje verf wel niet kan doen. Deuren en kozijnen lijken weer als nieuw na een behandeling van spuiterij Geraerts. Spuiterij Geraerts heeft onder andere ervaring in het werken met buizen, kozijnen, deuren en vloercoating.

Witte dakbedekking van spuiterij Geraerts

Naast het spuiten van deuren zorgt spuiterij Geraerts ook voor uw witte dakbedekking. Snel van aanpak, flexibel en duidelijk in de communicatie, zorgt voor een prettige samenwerking met spuiterij Geraerts. Voor witte dakbedekking hoeft u niet verder te zoeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan via de website. Wilt u meer informatie? Neem dan een kijkje op de site van spuiterij Geraerts.