Fiets kopen

Op zoek naar een mooie fiets op het internet? Bij VVR Parts bent u aan het juiste adres. Bij VVR Parts vindt u namelijk een ruim aanbod aan fietsen en onderdelen. Dus niet alleen fietsen, maar ook bijvoorbeeld windschermen voor scooters. 

Assortiment

VVR Parts heeft een groot assortiment aan fietsen, maar ook aan onderdelen voor scooters of elektrische apparaten. Bent u onlangs vader of moeder geworden dan bent u al helemaal aan het juiste adres. Bij VVR Parts vindt u fietsen die speciaal voor ouders met jonge kinderen zijn gemaakt: stevige en goed bevestigde zitjes. Daarnaast een leuk kleurtje om de kinderen te enthousiasmeren en het plaatje is compleet. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de kwaliteit, want VVR Parts  staat volledig achter de techniek en bouw.

Vragen

Heeft u een fiets (of onderdeel) op de website gezien, maar wilt u deze in het echt bekijken? Bel even of neem gerust een kijkje in de winkel.  Naast de bovengenoemde mama’s en papa’s fietsen, beschikt VVR Parts ook over trekkingfietsen en oma’s fietsen. Klik hier voor meer informatie.