Reisvaccinatie tegen hepatitis B aan huis

Als u een reis op de planning heeft staan is het verstandig om tijdig te beginnen met het voorbereiden. Vooral zaken zoals inentingen dienen op tijd geregeld te zijn. Hepatitis B is bijvoorbeeld een ziekte die u kan oplopen in diverse bestemmingen, maar geldt dat ook voor uw reis? Een goed advies is het halve werk, Thuisvaccinatie adviseert u over uw inentingen.

Wat doet Thuisvaccinatie?

Dit is een organisatie die bij mensen thuis, op het werk of elders langs komt om ze te vaccineren voor hun reis. Gemakkelijk! Zo hoeft u niet de deur uit voor uw inenting en weet u toch zeker dat u van een professioneel advies wordt voorzien.
Bij Thuisvaccinatie werken artsen die precies weten welke vaccinaties bij bepaalde bestemmingen van belang zijn. Deze kunnen zij direct bij u en uw reisgenoten plaatsen.

Geldt dat ook voor hepatitis B?

Hepatitis B is een virus wat zich verspreid door seksueel contact of bloed. Als u langer dan drie maanden in een bepaald gebied verblijft dan wordt u geadviseerd om u hiervoor te laten vaccineren. Voor welke gebieden dit geldt kunt u terug vinden op de website van Thuisvaccinatie. Maar natuurlijk zullen de artsen van Thuisvaccinatie u adviseren over vaccineren hepatitis B.