Ingeent tegen Hepatitis B

Gaat u op vakantie naar bijvoorbeeld Zuid-Amerika of Azië, dan is het het overwegen waard om u te laten inenten tegen Hepatitis B. Dit virus verspreidt zich via het bloed of seksueel contact en vereist een inenting voor een goede bescherming. Benieuwd of een inenting voor u een vereiste is? Lees dan verder over vaccinaties hepatitis B.

Wanneer is een vaccinatie vereist?

Als u langer dan drie maanden verblijft in een land waar u kans loopt om besmet te raken met hepatitis B dan is het aanbevolen om u hiertegen te laten inenten. Ook als u een risicovolle leeftijd hebt of een wat verslechterende gezondheid dan is een vaccinatie het advies. Bent u benieuwd of dit ook voor u geldt? Neem dan contact op met Thuisvaccinatie.

Wat doet Thuisvaccinatie?

Dit is een organisatie die bij u thuis komt om u te vaccineren tegen diverse ziekten die u tijdens een reis kan oplopen. Gemakkelijk is dat de artsen bij u thuis komen om de vaccinaties te zetten en u hiervoor dus niet de deur uit hoeft. Tevens kunnen zij u van een goed advies voorzien over welke vaccinaties op u van toepassing zijn. Meer weten over inentingen? Neem dan contact op met Thuisvaccinatie.