Notuleerservice voor de notulen

Heeft u een eigen onderneming en vergadert u veel? Wilt u graag dat er van deze vergaderingen een professioneel verslag gemaakt wordt? Dan bent u bij SecretariA geheel aan het juiste adres. Zij beschikken namelijk over een professionele notuleerservice. Werkzaam voor deze service zijn vakbekwame notulisten. Zij kunnen de materie van een vergadering snel eigen maken. De inhoud van de vergadering weten zij zorgvuldig en scherp samen te vatten. Ze weten voor ieder verslag een toon en een omgang te kiezen die past bij de vergadersituatie.

Van alle markten thuis

Notulisten werkzaam voor SecretariA zijn van alle markten thuis! De specialisten komen uit diverse branches en kunnen de vergaderingen in verschillende talen vertalen. Denk aan Engels en Duits. De notulisten hebben allemaal minimaal een HBO- werk en denkniveau. Ze weten dus zeker wel van wanten! Om samen de mogelijkheden te bespreken kunt u altijd een afspraak inplannen met SecretariA.

Lees meer op de website

Bent u benieuwd naar meer informatie over de notuleerservice van SecretariA? Ga dan naar de website van SecretariA. Heeft u een vraag en / of een opmerking voor deze firma? Schroom dan niet om contact met ze op te nemen. U wordt van harte verder geholpen door een van de medewerkers.