Moderne feestzaal in Rotterdam

Het organiseren van bedrijfsevenementen is erg belangrijk voor de sfeer op het kantoor. Middels bijvoorbeeld een bedrijfsborrel is er de mogelijkheid om elkaar op een ontspannen manier beter te leren kennen. Zo kunnen er mooiere werkrelaties ontstaan op het werk. Bij de organisatie van een bedrijfsborrel komt een hoop werk kijken. U moet een locatie vinden, uitnodigingen maken, de uitnodigingen versturen, wellicht vervoer regelen en ga zo maar door. Wanneer u op zoek bent naar een feestzaal in Rotterdam verwijzen wij u maar al te graag door naar The Boathouse Kralingen. Dit is een geweldige locatie aan de Kralingse Plas in Rotterdam. Borrelen in sfeer dus! 

Gloednieuw en erg modern

The Boathouse Kralingen heeft in 2016 haar moderne deuren geopend aan het strand van de Kralingse Plas. Dit pand is dus heel erg nieuw. Het is een paviljoen gemaakt van glas en half rond gebouwd, dit zorgt voor een indrukwekkende uitstraling. The Boathouse Kralingen heeft een stoere en robuuste look and feel. Ideaal dus voor bedrijfsborrels!

Kom eens langs

Wilt u The Boathouse Kralingen met eigen ogen bekijken? Dat kan uiteraard altijd! Kom gezellig langs om de mogelijkheden te bekijken én te bespreken. U kunt ook altijd eerst op de website terecht voor meer informatie.