Kindercamping in Limburg voor de herfstvakantie

Het is herfstvakantie voor velen in ons land! Wilt u er lekker even tussenuit in eigen land met uw gezin? Dan hebben wij een goede tip voor u: ga naar Recreatiepark de Leistert. Zij hebben een kindercamping in Limburg waar u met het hele gezin optimaal kunt genieten! Deze camping heeft van de ANWB de titel ‘Best Camping’ gekregen en maar liefst vijf sterren. Dat is een hele prestatie. Jaarlijks kiezen dan ook vele bezoekers voor dit park. U heeft hier verschillende overnachtingsmogelijkheden op de camping. Denk bijvoorbeeld aan het nieuwe fenomeen ‘glamping’, of kies voor een kampeerplaats met een eigen unit! U kunt het zo gek niet bedenken op dit park.

Een geweldige omgeving

Rondom dit park is er een hoop moois te zien en te beleven. Denk bijvoorbeeld aan de drie natuurparken die deze provincie rijk is. Ook kunt u een dagje naar Toverland of naar GaiaZoo. Wilt u lekker shoppen? Ga dan naar Maastricht of naar Designer Outlet Center in Roermond.

Wees er snel bij

Wilt u nog een plekje bemachtigen op de camping? Wees er dan snel bij want vol = vol! U kunt reserveren op de website van Recreatiepark de Leistert. Ook kunt u hier uiteraard meer informatie vinden over de overnachtingsmogelijkheden.