Meubelexperts

Op zoek naar een meubelexpert die de waarde van uw of van iemand anders zijn meubelen kan inschatten of waarderen? Dan kunt u terecht bij Van Beek Expertise.  Van Beek Expertise is een meubelexpert en wordt vanuit verschillende bedrijven benaderd om meubels te beoordelen op basis van klachten en/of geschillen. 

Expertise

Met meer dan 23 jaar ervaring kan Van Beek Expertise zich een echte specialist noemen binnen de woninginrichting. Van Beek Expertise beoordeeld meubels (wooninrichtingen) op basis van klachten en schades. Dit doet zij voor bijvoorbeeld verzekeringsmaatschappijen, advocaten, rechtbanken, detailhandelaren, fabrikanten, consumenten etc. Hierbij pakt Van Beek Expertise gelijk het totaalplaatje aan. Zij beoordeeld de meubels, de technische kwaliteit, maar kijkt ook gelijk naar eventuele herstelmogelijkheden.

Herstellen

Zoals hierboven vermeld, is Van Beek Expertise ook in staat om meubels te herstellen. Deze meubels worden hersteld nadat er geconstateerd is wat de schade precies inhoud. Deze beoordeling is gericht op de volgende onderdelen: houten meubelen (fineer en massief), gestoffeerde meubelen (kunstleder, leder en stof) en gelakte meubelen. Naast al deze informatie is het ook belangrijk om te weten dat Van Beek Expertise zich hoofdzakelijk richt op de volgende productgroepen: keukens, vloeren, woningtextiel, woningstoffering en bedden. Klik hier voor meer informatie.