Accu bestellen

Kent u Rebatt? Misschien nog niet. Rebatt is een online webshop die batterijen, lampen, accu’s etc. verkoopt aan consumenten zoals u. Het handige aan Rebatt is dat u zowat alle apparatuur voor de apparaten thuis of eigen vervoersmiddel gewoon vanuit uw luie stoel kunt bestellen. U hoeft dus niet langer op zoek te gaan en 10 winkels langs te gaan. Benieuwd naar het assortiment? Klik dan hier voor meer informatie.

Rebatt.nl

Rebatt bestaat pas sinds 2012. Naast dat zij haar producten verkoopt aan particulieren, is zij ook toegankelijk voor bedrijven. Voor bedrijven is het mogelijk een speciale korting te ontvangen (bijvoorbeeld bij grote orders). Voor deze korting kunt u ook contact opnemen met een van de werknemers. Vervolgens ontvang u uw eigen uniek inlogcode waarmee u de kortingsprijzen direct kunt zien.

Assortiment

Vergeet niet dat u bij elke bestelling boven de €50,- u geen verzendkosten betaald. Ook heeft u 24/7 de mogelijkheid uw vragen te stellen aan een van de mensen van Rebatt. Zo bent u direct op de hoogte en kunt u gericht en snel een keuze maken. Wanneer u dus twijfelt over een bepaalde accu, batterij of lamp etc. kunt u altijd uw vraag stellen. Zelfs over ingewikkelde producten als accupacks.