Website in meerdere talen

Bent u op zoek naar een onderneming die enorm goed is in het vertalen van websites? Wilt u graag dat de website van uw onderneming in meerdere talen beschikbaar is, zodat u ook bestellingen vanuit het buitenland krijgt? Dan is het natuurlijk allereerst belangrijk om met de juiste vertaalbureau in contact te komen, zodat deze ervoor kan zorgen dat uw website vertaald zal worden. Een website laten vertalen op een foutloze manier doet u altijd het beste bij de specialisten van Vertaalbureau Tongo.

Verschillende documenten vertalen

Vertaalbureau Tongo kan u helpen bij het vertalen van vele verschillende documenten. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat u een brief vanuit het buitenland krijgt, maar deze niet kan lezen. Dit omdat het geschreven is in een vreemde taal die u niet kan lezen en schrijven. Vertaalbureau Tongo is echter wel een specialist die alle vreemde talen kan herkennen en dit voor u dus kan oplossen. Zij zorgen altijd voor een keurige vertaling van en naar het Nederlands. Voor Vertaalbureau Tongo is geen vreemde taal te gek.

Vertalen naar het Spaans

Heeft u Spaanse vrienden of heeft u als onderneming contacten met Spaanse ondernemingen en wilt u daarom vertalen naar het Spaans? Ook dan bent u aan het juiste adres bij Vertaalbureau Tongo!