Meer informatie over grondexploitatie nodig?

Wilt u als gemeente uw planontwikkeling verhalen op grondeigenaren? Dat kan middels de grondexploitatiewet voor grondexploitatie. Zaken als planschade in deze wet opgenomen. Waarop is de grondexploitatiewet gebaseerd? Hij is gebaseerd op het gegeven, dat degene die het meeste profijt heeft, de grootste bijdrage levert in de kosten van de planontwikkeling. Daarmee bedoelen we de meeste profijt in financiële zin. Het vroegtijdig in beeld brengen van het kostenverhaal, eventueel met een concept exploitatieplan, zorgt voor de hoogte en verdeling van de exploitatiebijdrage. 

Over De Brug Taxaties

Wanneer u meer informatie wil over de grondexploitatie dan bent u bij De Brug Taxaties geheel aan het juiste adres. Zij zijn uw professionele en gecertificeerde specialist op drie terreinen. Dit zijn de terreinen taxaties, grondzaken en planeconomie. Dit bedrijf is altijd snel en praktisch inzetbaar. Dit voor bedrijven en voor de overheid. Dit bedrijf spreekt de taal en kent de belangen van de twee kanten aan de tafel. Dit bedrijf slaat bruggen in uw belang!

Onze website

Wilt u meer informatie over onze dienst? Ga dan naar de website van De Brug Taxaties. Wilt u graag teruggebeld worden? Dan kunt u het ‘bel me terug’ formulier invullen op de website. We bellen u zo snel mogelijk terug!