Voor het beste vakantiepark in Limburg gaat u naar Camping de Leistert

Wanneer u deze zomer lekker in eigen land wil blijven bent u bij de Leistert geheel aan het juiste adres. Camping de Leistert is het allerbeste vakantiepark in Limburg. Dit is een vijf sterren vakantie waar u heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie. Bijvoorbeeld met uw gezin of uw partner. Zo kunt u heerlijk tot rust komen en 100% ontspannen. Deze camping heeft het meest diverse aanbod van verblijfsmogelijkheden in Limburg! 

Plezier voor elk weertype!

Wanneer het zomer is en prachtig weer wilt u uiteraard wel de mogelijkheid hebben om lekker te kunnen gaan zwemmen. Daarom heeft Camping de Leistert ook een subtropisch zwembad. Daarnaast beschikt deze camping over een buitengolfslagbad. Er is ook een overdekt Plaza. Tijdens de regenachtige of koude dagen kunt u zich hier ook opperbest vermaken! In het overdekte Plaza vindt u indoor speeltoestellen, bowlingbanen en een sportcafé.

De omgeving

Wanneer u op vakantie bent wilt u natuurlijk ook eventjes lekker de omgeving bekijken. Gelukkig is er veel te doen in de omgeving. Denk dan aan een bezoek aan het attractiepark Toverland of een bezoek aan de dierentuin GaiaZoo. Wanneer u even wilt winkelen kunt u naar Designer Outlet in Roermond. Voor een super vakantie gaat u dus naar Camping de Leistert!