Zoekt u Poolse uitzendkrachten?

Zoekt u Poolse uitzendkrachten? Zoek dan niet verder! U bent bij Dutch Job Centre geheel aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder. Waarom Poolse uitzendkrachten? Een Poolse uitzendkracht heeft vaak een andere mentaliteit dan een Nederlandse werknemer. Een Poolse uitzendkracht begrijpt snel wat hem of haar te doen staat. Ze werken hard en daarnaast hebben ze een laag ziekteverzuim. Voor u levert dit een boel voordelen op. Zo krijgt u een beter arbeidsresultaat en een hogere productie, dit voor evenveel geld. Klinkt goed toch? Maakt u zich alleen nog zorgen over de taal? Geen paniek! De meeste uitzendkrachten spreken ook fantastisch Duits en Engels. 

Over onze dienst als tussenpersoon

Wij werken als een tussenpersoon tussen u en de werknemer. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf productievere werknemers in dienst krijgt. Aan de andere kant zorgt het voor goede arbeids- en woonomstandigheden voor onze werknemers. Wij verzorgen namelijk de huisvesting en het vervoer. U heeft als opdrachtgever dan geen verdere zorgen meer. De Poolse uitzendkrachten zijn bij ons vast in dienst.

Website

Wij hanteren voordelige tarieven. Wanneer u zich vrijblijvend bij ons inschrijft kunt u zien welke mogelijkheden wij allemaal bieden. Op onze website kunt u nog meer lezen over Dutch Job Centre.