Jouw vakantieplan? Kamperen in Limburg!

Op zoek naar een vakantie in eigen land, maar nog geen idee waar je naartoe wilt? We begrijpen dat je nu vast inspiratie op wil doen, zodat je straks zeker weet dat je goed zit. Wij hebben een goede kanshebber om op het lijstje te zetten. Kamperen in Limburg! Hierbij moet je niet direct denken aan overnachten in een opgepropt tentje waarvan de haringen continu losschieten en waarbij het tentzeil toch meer water doorlaat dan de bedoeling was. Kamperen is tegenwoordig namelijk luxe, stijlvol en van alle gemakken voorzien. Bij 5-sterren camping De Leistert in Limburg bijvoorbeeld!

 

Welke accommodatie kies jij?

Welk onderkomen kiezen jullie? Een luxe tent, een chalet of misschien een huisje voor de hele familie? Welke accommodatie je ook kiest, je kunt ervan uitgaan dat ze van alle gemakken zijn voorzien. Heerlijk opgemaakte bedden, privé sanitair, een complete keuken en een geweldige veranda bijvoorbeeld. Je hoeft alleen nog maar je tas uit te pakken. Goed he!

 

Tennis, volleybal en basketbal. Het is niet erg als de kinderen hun sportlessen thuis deze week missen. Ze komen op camping De Leistert maximaal aan hun beweging. Misschien ontdekken ze wel een nieuwe sport! Leg jij intussen je handdoekje uit in de ligweide, terwijl de kinderen nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken in de roei- en speelvijver? Bij slechter weer kunnen jullie ook zwemmen, namelijk in het overdekte subtropisch zwembad met heerlijke glijbanen. In de indoor speelhal gaan ze helemaal los op de klimtoestellen. ’s Avonds ga je een vorkje prikken in een van de restaurants. Zelf koken? Ga vooral geen boodschappen vanaf huis meeslepen. Op de camping is er een complete supermarkt met iedere dag een goed verzorgd ontbijt met ovenverse broodjes. Voor een onvergetelijke vakantie in Limburg hoef je niet veel extra’s meer te regelen.

 

Vraag naar de mogelijkheden

Ook de nabije omgeving van camping de Leistert is erg aantrekkelijk om te verkennen. Huur daarom eens een fiets en trek er een dagje op uit. Benieuwd wat hier dan precies te beleven is? En wil je direct informatie over de mogelijkheden op deze camping? Bel dan met de receptionisten van het recreatiepark. Zij praten je graag bij.