Op zoek naar een bungalowpark in Limburg?

Goede voorbereiding is het halve werk. Daarom zijn jullie waarschijnlijk al een tijd op zoek naar het beste vakantieonderkomen voor de zomer. Die zomer komt er al bijna aan! Het is dus begrijpelijk dat je graag wat inspiratie voorgeschoteld krijgt, zodat je zeker weet dat je straks op de beste camping jouw vakantie viert! Jullie willen eens naar LimburgOp zoek naar een bungalowpark van Limburg? Wij kunnen recreatiepark De Leistert aanraden. Hier is de mix tussen actie en ontspanning optimaal, zodat het hele gezin met volle teugen kan genieten.

 

Actie en ontspanning

Eigen whirlpool op je overdekte terras? Een heerlijke eigen tuin op een ruim opgezette kavel? Bij De Leistert is het hoe dan ook luxe genieten. Aan de andere kant is er volop actie met een ruime hoeveelheid sportactiviteiten waaruit je iedere dag kan kiezen. Of doe het gewoon lekker allemaal. Om daarna weer te relaxen. Dat is de ultieme vakantie.

 

Eindelijk dat boek uitlezen

Laat die anderen maar lekker sporten? Misschien wil jij juist enkel op vakantie om eindelijk dat boek uit te lezen. Gelukkig staat recreatiepark De Leistert bekend als kindvriendelijke camping. Terwijl jij dus je boek uitleest, hoef je je niet druk te maken over de kinderen. Zij kunnen veilig en vertrouwd spelen zoveel als ze willen. Wel zo’n fijn gevoel!

Ga de omgeving in!

Vergeet niet ook voor die bungalow weg te gaan en het boek even aan de kant te leggen. De omgeving is namelijk ontzettend mooi rondom Recreatiepark De Leistert. Jouw gehuurde bungalow bevindt zich namelijk tussen de steden Roermond, Venlo en Weert.  Een geweldige omgeving! Vlakbij de Maas. Via de heerlijke fiets- en wandelpaden kom je vanzelf bij musea als het openluchtmuseum Eynderhoof of het Limburgs Museum. Even shoppen? Daarvoor ga je natuurlijk naar de buren van Designer Outlet Roermond of bij de Maasboulevard in Venlo. Ken je het witte stadje al? Dat is Thorn! De geschiedenis van dit stadje gaat terug naar de 10e eeuw, in de straten van dit historische stadje liggen karakteristieke maaskeien. Ook zeker een kijkje waard!