Logeer in een safaritent, gewoon in Nederland!

Om het safarigevoel te beleven hoef je niet helemaal naar Afrika, je kunt namelijk ook in Nederland heerlijk logeren terwijl je je op safari waant. Wanneer je een safaritent in Nederland boekt bijvoorbeeld. Zeker voor kinderen is het is een hele belevenis om ’s morgens de safaritent open te maken en uit te kijken over het water terwijl je heerlijk aan je ontbijt zit. Als je hier niet tot rust komt. Kamperen krijgt een geheel nieuwe dimensie.

 

Kom uit je safaritent

Spelen, sporten en knutselen. Veel tijd om in je safaritent te zitten, heb je niet. Op het recreatiepark zelf is namelijk genoeg te doen voor het hele gezin. Je gaat crossen, spelletjes spelen of je gaat helemaal op de creatieve tour. Het is maar net waar jij vandaag zin in hebt. Hadden we al verteld dat er een groot binnenzwembad is met meerdere baden en glijbanen? Misschien is een weekje wel te weinig om alles te zien en te beleven. Oudere kinderen gaan lekker chillen in de hang out, terwijl je misschien zelf een pijltje gooit of een biertje drinkt in een van de bars op het recreatiepark. Klinkt goed, nietwaar?

 

Neem vast een kijkje

Het fijne van een safaritent is dat je alleen nog maar je koffer hoeft uit te pakken, de tent is namelijk al volledig voor je ingericht met heerlijke opgemaakte bedden, een volwaardige keuken en een koelkast. Deze hoef je trouwens niet eens te vullen, want met de diverse horecagelegenheden heb je iedere de keuze uit een ander menu. Lekker gevarieerd dus, zonder zelf te hoeven koken. Op de website maak je alvast een uitgebreide virtuele wandeling, zo kun je precies zien of deze camping voldoet aan jouw wensen. Ook kun je op deze manier vast een beetje sfeer proeven. Ook is er een fotoalbum beschikbaar om op je gemakje door te bladeren. Op de hoogte blijven van de nieuwtjes? TerSpegelt heeft een eigen magazine! Genoeg manieren om een goede indruk op te doen dus.