Kickboxen in Utrecht om meerdere redenen!

The Colloseum is een kickboxschool gevestigd in Utrecht. Een zeer ruime plek waar mensen hun energie kwijt kunnen, agressie kwijt kunnen, lekker kunnen bewegen én wat ook weer een hele hoop brengt. Jezelf leren verdedigen bijvoorbeeld, of rust in het lichaam: een uitlaatklep. Benieuwd? Lees dan verder.

 

Wat is The Colloseum?

Een ruimte van meer dan 400m2 waar alle soorten kickboksers komen. Dit kunnen ervaren wedstrijdsporters zijn, beginnelingen of mensen die het gewoon heerlijk vinden om een of twee keer per week te kickboxen. Er worden voor de verschillende doelgroepen lessen gegeven waarin de kunst van het kickboxen wordt uitgelegd en getraind. De ruimte heeft alles wat er nodig is om te kickboxen zoals sportmatten, handschoenen, boksring en andere hulpmiddelen.

Schroom niet én begin!

Kickboxen is voor iedereen, voor de allerkleinsten, voor dik, dun, voor een beginneling. Schroom daarom niet om een keer binnen te lopen en gewoon een lesje uit te proberen. Je weet pas of kickboxen iets voor jou is als je het hebt ervaren. En wie weet levert het jou wel iets op! Bij The Colloseum is een proefles geheel gratis.  De drempel wordt dus zo laag mogelijk gehouden om gewoon een keer te beginnen met kickboxen Utrecht.