Ecologisch advies voor uw eigen gebied

Heeft u de beschikking over een ruim stuk grond en bent u benieuwd wat er eigenlijk zoal leeft en hoe u hier het beste mee om kan gaan? Er zijn diverse bedrijven die u van een goed ecologisch advies kunnen voorzien. Een van deze bedrijven is Bureau Viridis. Lees verder over dit ecologische adviesbureau.

Waarom ecologisch advies vragen?

‘Samen met mijn man hebben we achter het huis een stuk land waar diverse beesten leven. We hebben er onder andere een klein beekje lopen waar diverse vissen zwemmen en we hebben diverse planten groeien. Ik houd ervan om het ‘wild’ te houden, maar soms vraag ik me af of ik het niet beter kan kappen. Hoewel ik de dieren die leven op het gras, in de bomen en in het water niet van huis wil ontzien. Daarom heb ik advies ingewonnen van een ecologisch adviesbureau.’

Wat doet Bureau Viridis?

Dit ecologisch adviesbureau maakt onder andere een inventarisatie van de dieren die leven in de omgeving. Dit doen ze door bijvoorbeeld camera’s te plaatsen en electrisch te vissen. Vervolgens komen ze met een advies hoe u het beste met de dieren en planten in de omgeving kunt omgaan. Neemt contact op met bureau Viridis voor uw eigen ecologisch advies.