Een verassing voor vrienden

Via Transpo huurde ik twee weken geleden een super limousine mét chauffeur. Een van mijn beste vrienden ging trouwen en we besloten dat we écht iets bijzonders moesten gaan doen. Zo kwamen we op het idee om een tour door Brussel te doen in een limousine. Ik zocht op internet en kwam uit bij dit bedrijf. We hadden een leuke chauffeur die ons van alles over de stad wist te vertellen. Het was een geslaagde dag!

Hoe werkt het precies?

Ze rijden 7 dagen per week, het hele jaar door heel Europa. Ze hebben diverse keuze uit auto’s en dus is er voor iedereen een auto die past. Super om iemand mee te verassen en mee te nemen naar een mooie locatie of bijzondere plek. Ook op korte termijn is het mogelijk om een reservering te plaatsen. Voor iedere rit is een passende chauffeur met voertuig te vinden.
Deze professionele chauffeurs hebben tijdens de tour een mooi verhaal maar kennen ook gepaste bescheidenheid als u behoefte aan wat meer privacy.

Transpro is een bedrijf wat diverse mogelijkheden aanbiedt. Op de website staat uitgebreide informatie genoemd. Behalve tours verzorgen ze ook het vervoer naar meet & greets, leuke feesten, of bijvoorbeeld  airport transfers Amsterdam.