MVO door als sociale werkplaats Utrecht te fungeren

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, ook wel MVO genoemd, is een visie en werkwijze in het bedrijf. Het is niet dat een bedrijf ‘even MVO’ te werk gaat. Het moet door het hele bedrijf doorgevoerd worden. Een voorbeeld van een MVO-bedrijf is Packstore. Zij fungeren als een sociale werkplaats nabij Utrecht.

Packstore als sociale werkplaats Utrecht

Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen worden er bedrijfsbeslissingen genomen op basis van verschillende maatschappelijke en economische aspecten. MVO is niet alleen gericht op het milieu en duurzaam te werk gaan, maar richt zich ook op mens en maatschappij, zoals Packstore.

Packstore werkt namelijk samen met mensen die een afstand hebben gedaan op de arbeidsmarkt. Zo fungeren ze eigenlijk als een soort sociale werkplaats Utrecht. Hierdoor krijgen mensen weer de kans om zich te ontwikkelen in onze maatschappij.

Bij de, soort van, sociale werkplaats Utrecht, worden er verschillende diensten uitgevoerd. Je kan hierbij denken aan het in- en ompakken van goederen in doosjes, zakjes of omdozen, of het monteren van halffabricaten.

Meer weten over Packstore

Wil je graag meer informatie over de sociale werkplaats Utrecht of meer informatie over het bedrijf Packstore? Ga dan gewoon even naar de website. Daar vind je namelijk alle informatie over het bedrijf. Heb je nog vragen? Stel deze dan gerust aan ze! Ze zullen hem zo snel mogelijk voor je beantwoorden.