Een echte ibiza tas uit India

Je ziet ze steeds vaker, de ibiza tassen. Ze zijn ontzettend hip en modern, daarnaast zijn ze echt een ontzettend stoer accessoire, zeker als je een echte hebt. De tassen van Hindi& Bindi zijn gemaakt van de mooiste Thaise en Indiase producten. De tassen worden ontzettend kundig in elkaar gezet en zijn van zeer goede kwaliteit. 

Producten uit de beste delen van India en Thailand

De tassen komen regelrecht uit de beste delen van Thailand of India en je hebt dan ook een origineel exemplaar in handen als je een mooie Ibiza tas besteld bij Hindi&Bindi. 

De producten die op de website staan zijn allemaal op voorraad, daarom heb je jouw bestelling ook al in 1 tot 3 werkdagen in huis. Dit is gemakkelijk en een ontzettend snelle levering voor producten die al zo’n lange reis af hebben gelegd. 

De levering kost boven de vijf en zeventig euro niets en als het door de brievenbus past kost het maar 3 euro! De levering is snel en betalen gaat gemakkelijk via IDeal of Paypal. Daardoor heb je jouw bestelling snel in handen en heb je veilig betaald. 

De webshop is overzichtelijk en je hebt naast een mooie ibiza tas ook gemakkelijk en snel een goede kwaliteit Harembroek Dames gevonden.