Een nieuwe toestel kiezen via Castle

Ik wilde de nieuwe Samsung Galaxy S5 in plaats van mijn oude toestel. Bij Castle Telecom vergeleek ik diverse abonnementen met de nieuwe Samsung Galaxy S5. Het toestel ziet er echt heel mooi uit en bevat de laatste snufjes.  Zo weet ik zeker dat ik straks niet met een verouderd toestel rondloop. Bij Castle laten ze overzichtelijk zien wat iedere provider precies voor kosten rekent en wat je daarvoor terug krijgt. Dit is ontzettend makkelijk en helpt bij de keuze voor een toestel.

De nieuwste snufjes van de Galaxy S5

Het toestel heeft een scherp scherm en zal waarschijnlijk een superscherpe camera bevatten. Ook is de vorm bijzonder: het toestel loopt iets rond en is dus gebogen. Dit zal in de toekomst bij nog veel meer toestellen worden gedaan. Op de website van Castle staat nog veel meer informatie over de Samsung Galaxy S5.

Vergelijken

Via Castle kan je gemakkelijk diverse providers vergelijken en kiezen waar je je abbonement zal afsluiten. Castle kan hierin ook adviseren, je neemt gemakkelijk contact met ze op via hun website, chat, mail of telefoon. Ze bieden ook diverse andere toestellen aan! Waaronder bijvoorbeeld een abonnement op de  HTC One,  Sony Xperia of bijvoorbeeld een iPhone.  Op de website van Castle staat het volledige assortiment.