Schaduwdoek op maat

U zit lekker buiten, maar die parasol staat telkens maar in de weg en het is erg vervelend om hem steeds weer op te zetten en weer uit elkaar te halen. Een schaduwdoek op maat is dan een goede oplossing.

Waarom een schaduwdoek?

De meeste mensen zetten een parasol op bij warm weer. Echter is een parasol vaak niet helemaal ideaal. Ze zijn erg groot en nemen vaak veel ruimte in beslag. Het kost hiernaast ook veel moeite en tijd om hem op te zetten. Een schaduwdoek op maat daarin tegen, is erg gemakkelijk en scheelt ruimte, tijd en moeite!

Soliday

Het bedrijf Soliday is een expert en gespecialiseerd in het maken van schaduwdoeken. De schaduwdoeken voor de klant geheel op maat gemaakt. Ze worden gemaakt met kwalitatief materiaal en het bedrijf zorgt ervoor dat de schaduwdoek een strak en mooi design krijgt. De op maat gemaakte schaduwdoeken zijn altijd toepasbaar, altijd op te rollen en te verstellen in hoogte. Hiernaast zijn de schaduwdoeken van Soliday bestand tegen de wind, storm en regenval.

Schaduwdoeken van Soliday

Wilt u ook een schaduwdoek van Soliday? Bekijk eens hun website en vraag de brochure aan. Hiernaast kan je ook gemakkelijk een offerte aanvragen. Deze is vrijblijvend en u zit nergens aan vast!