Algemene voorwaarden laten opstellen

U wilt graag algemene voorwaarden opstellen voor uw bedrijf, maar u wilt dit graag door iemand met veel ervaring en kennis laten doen. Zoek dan niet verder! Bij Maatwerk Jurist ben je aan het juiste adres.

Waarom algemene voorwaarden laten opstellen?

Wanneer u graag aan uw klanten wil laten weten onder welke voorwaarden u levert, betaalt, verkoopt of inkoopt, is het verstandig om algemene voorwaarden op te stellen. Met het opstellen van algemene voorwaarden is het voor iedereen duidelijke welke rechten en plichten u en uw klant hebben. Er hoeft niet telkens onderhandelt te worden over dingen, omdat u het al in de algemene voorwaarden heeft genoemd. Hiernaast kunnen algemene voorwaarden risico’s voorkomen in het ondernemerschap.

Maatwerk Jurist is een specialist op het gebied van op maat gemaakte algemene voorwaarden.  Ze zijn gekwalificeerd en weten precies hoe ze het moeten aanpakken. Zij pakken een opdracht serieus aan en zullen nauwkeurig te werk gaan. Omdat het bedrijf online werkt, kunnen ze de diensten voor een laag tarief en scherpe prijzen leveren. Er wordt niet per uur berekend, maar voor een vast tarief van 225 euro.

Dus wilt u niet zelf uw algemene voorwaarden opstellen, maar dit door de professional Maatwerk Jurist laten doen? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ze aan op de website!