Een duidelijk beeld voor uw toekomst

Wilt u , met behulp van een loopbaancoach, een duidelijk beeld krijgen van uw toekomst? Denk hierbij aan de vragen wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik? Een loopbaancoach geeft advies op basis van diverse aspecten zoals uw achtergrond, uw leeftijd en uw werk-en denkniveau. Tijdens de gehele training staat het ontdekken van uw persoonlijke meerwaarde in relatie tot huidige of toekomstige arbeidsmarktperspectieven centraal. Het loopbaanadvies, van Working Matters loopbaancoach Haarlem, is geschikt voor iedereen omdat dit advies altijd op maat is. 

De werkwijze van Working Matters

Working Matters werkt met een persoonlijk betrokken aanpak waarbij een oplossingsgerichte werkwijze centraal staat. De loopbaancoaches proberen alle ontwikkelingsmogelijkheden te ontdekken en de hierbij gelegen kansen te benutten. De Working Matters loopbaancoaches zorgen ervoor dat u na afloop van het hele traject in loopbaanadvies u zicht heeft op een nieuw toekomstperspectief. Working Matters heeft een professionele en zeer deskundige werkwijze volgens diverse gedragscodes.

Contact opnemen met Working Matters

U kunt contact opnemen met Working Matters via telefoon en/of mail. De medewerkers zullen uw vragen zo duidelijk mogelijk proberen te antwoorden. Meer informatie kunt u vinden op de website. Hier kunt u zichzelf ook inschrijven wanneer u geïnteresseerd bent in de diensten van Working Matters.