Internationale ambities? Laat uw website vertalen!

Heeft u internationale ambities met uw bedrijf of persoonlijk als ZZP’er? Zorg dan dat uw visitekaartje als eerst klaar is om de grens over te gaan. Uw website is het eerste waar uw klanten op terecht komen. Laat deze internationaal toegankelijk zijn door uw website vertalen.

Het vertalen van de website

Er zijn diverse vertaalbureau’s die uw website eenvoudig tegen betaling vertalen. Een bekend vertaalbureau is Vertaalbureau.co. Zij werken eenvoudig en snel! U stuurt uw website met de nodige gegevens naar hen toe, geeft aan welke pagina’s vertaalt moeten worden en zij zorgen voor een goede vertaling.

Een gemakkelijke dubbelcheck!

Behalve dat de professionele vertalers alles perfect in de juiste taal zetten, checken ze ook de huidige Nederlandse teksten op de website. Omdat ze zo nauwgezet met de teksten bezig zijn is het een kleine moeite om de huidige teksten ook te checken op spelling- en taalfouten. Zo weet u zeker dat ook de Nederlandse teksten van een check worden voorzien.

Meer over Vertaalbureau.co

Ze vertalen in diverse talen zoals Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees en Russisch en nog veel meer! Genoeg  om uw website wereldwijd in te zetten. Wilt u meer weten hierover? Bezoek de website van het Vertaalbureau.