Dikke warme handdoeken en badjassen van kwaliteit

Is het weer de tijd om nieuwe handdoeken aan te schaffen? Ga dan niet naar de dicht bijzijnde textielshop maar neem is een kijkje op Badjassen-handdoeken.nl! Hier kunt u diverse lekkere dikke en warme handdoeken vinden in verschillende groottes en kleuren. U kunt ook handdoeksetjes bestellen en zelfs handdoeken waar namen of logo’s op geborduurd zijn. De handdoeken zijn gemaakt van Turks katoen wat bekend staat om hoge kwaliteit katoen. Naast handdoeken kunt u hier ook terecht voor badjassen met of zonder capuchon en baby textiel zoals slabbertjes.

Badjassen voor de hele familie

De badjassen bij Badjassen-handdoeken.nl zijn verkrijgbaar voor volwassenen, kinderen en baby’s. De maten zijn dan ook van XXS tot wel XXL. Bekijk de badjas maattabel op de website om uit te zoeken welke badjas geschikt is voor u en voor de rest van uw familie. De basjassen zijn vekrijgbaar in 18 verschillende monturen, ze hebben ruime zakken en ene ceintuur band van dezelfde stof.

Alle informatie over de handdoeken en badjassen

Heeft u nog vragen of onduidelijkheden? Alle informatie kunt u vinden op de website. Daarnaast kunt u contact opnemen via ons contactformulier maar u mag natuurlijk ook bellen of mailen. Bestel nu uw gekleurde kinderbadjas bij Badjassen-handdoeken.nl.