Brooklyn Group: net even anders

Heeft uw bedrijf ondersteuning nodig door een financieel expert? Maar weet u niet zeker wat u kunt verwachten? Neem dan contact op met Brooklyn Group. Zij helpen u verder! Dit  is een detacheringsbureau met diverse financiele professionals in dienst. Een ideaal bedrijf om eens uit te proberen wat iemand voor u kan betekenen, een financieel uitzendbureau.

Hoe werkt Brooklyn Group?

Stel u bent opzoek naar een controller, een boekhouder, een risk manager of iets heel anders, dan kunt u contact opnemen met Brooklyn Group. Zij zijn een detacheringsbureau met diverse professionals in dienst. Via hen huurt u deze professionals in. En als ze u goed bevallen dan kunt u deze overnemen zonder overname-fee! ideaal dus!

Brooklyn Academy houdt ze op de hoogte!

Het is belangrijk dat uw personeel op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op financieel gebied. Daarom heeft Brooklyn Group de Brooklyn Academy opgericht. Zo worden de professionals op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en kan Brooklyn Group de opdrachtgevers garanderen dat ze een professional inhuren die geheel naar wens het werk doet.  Eigenlijk neemt Brooklyn Group de drempel weg tussen opdrachtgever en professional, en daar rollen mooie samenwerkingen uit voort! Een andere vorm dus van werving en selectie finance.