De schoenmaker van toen en nu

Het beroep schoenmaker bestaat al heel erg lang. Het begon allemaal in de Romeinse tijd. Rond de 19e eeuw werd het overgenomen door fabrieken en andere grote bedrijven, waardoor de ambacht verdween. De grote bedrijven konden sneller en goedkoper een grote hoeveelheid schoenen maken. Tegenwoordig zijn de meeste schoenmakers alleen nog voor reparaties en poetsen, zoals schoenmaker Amsterdam.

De schoenmaker van nu

De schoenmaker van nu is anders dan in de Romeinse tijd. 12shoe.nl ziet zichzelf als een ander soort schoenmaker dan de traditionele schoenmaker. Via internet geef je de nodige reparaties door en je kunt door PostNL de schoenen bij 12shoe laten bezorgen . De professionele schoenmakers repareren je schoen die je vervolgens op kunt halen bij één van de 250 servicepunten door heel Nederland. De servicepunten zitten in onder andere Amsterdam, Den Haag, Groningen en Maastricht. De reparaties worden zo origineel mogelijk uitgevoerd, wat makkelijk gaat door de goede service, kwaliteit en materialen die 12shoe bezit. Je kunt meerdere, verschillende dingen aan je schoenen laten repareren, denk aan je zool, (naald) hak, rits of het stikwerk.

Contact opnemen met schoenmaker Amsterdam

Als jij graag je schoen wilt laten repareren, kan dit in 2014 nog steeds bij een echte schoenmaker. Schoenmaker Den Haag is geen traditionele schoenmaker, maar een schoenmaker die heel simpel en snel jouw schoen weer als nieuw maakt. Kijk op de website voor vragen, of het repareren van jouw schoen.