Autovrije camping in Overijssel

Camping Heidepark is een autovrije camping die is gevestigd in Overijssel. Deze camping richt zich volledig op kinderen en zorgt dat iedereen, van alle leeftijden een plezierige vakantie beleefd! Een vakantie in eigen land is nog nooit zo leuk geweest en gemakkelijk! 

De faciliteiten

Op camping Heidepark kunnen kinderen heerlijk zwemmen in een van de buitenzwembaden. Voor peuters is er zelfs een speciaal kleuter en peuterbadje. Maar ook in de omgeving is het mogelijk om een van de natuurwateren te zwemmen, ideaal als het mooi weer is. De camping is geheel autovrij zodat het veilig is voor de kinderen. Zo kan je optimaal genieten van de vakantie. Je weet dat de kinderen veilig zijn!

Verschillende overnachtingsmogelijkheden

Je kan natuurlijk gewoon je eigen tent of caravan meenemen naar de camping. Maar als je gaat voor iets meer luxe en comfort dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een trekkershut of bungalow huisje, deze zijn van alle gemakken voorzien!

Meer weten over deze Overijsselse camping?

Op de website is alle informatie te vinden over deze camping. Ook kunt u via deze website al direct boeken en meer informatie opvragen. Wie weet geniet u deze zomer wel van een vakantie op deze Camping in Overijssel