Een heerlijke pannenkoek bij Bram’s pannenkoekenhuis

Ieder kind vind het ontzettend leuk om een pannenkoekenhuis te bezoeken. De lekkernij die de pannenkoek is is ontzettend populair bij jong maar zeker ook bij oud. Iedereen kent het en er is bijna niemand die het niet lekker vind. Een pannenkoek is voor iedereen lekker te maken door middel van beleg of vulling. Pannenkoekenhuis Beekbergen maakt de heerlijkste pannenkoeken die ik ken.

Heerlijke verse pannekoeken

Ik kom er graag, ook al ben ik al ver over de gemiddelde leeftijd die daar komt. Het is natuurlijk prachtig voor een kind om er te komen maar het is minstens zo leuk om er op mijn leeftijd nog een heerlijke pannenkoek te eten.

Met het ruime assortiment aan ingrediënten voor de vulling en de heerlijke beleggen voor op de pannekoeken wil ik daar iedere keer iets anders proberen. Het liefste kom ik er iedere week om iets heerlijks uit te kiezen. Er is zoveel keuze dat ik vaak niet eens weet wat ik moet kiezen.

Heerlijk avondje uit

Bram’s pannenkoekenhuis is zeker mijn favoriete pannenkoekenhuis en niemand bakt de pannenkoeken zo lekker als hij. Ik probeer het thuis natuurlijk regelmatig maar dit eindigt meestal op een avondje pannenkoekenhuis omdat het zo erg tegenvalt tegenover zijn pannenkoeken. Zeker een aanrader, voor jong en dus ook voor oud!