Wilt u geld lenen als zelfstandig ondernemer?

Wilt u geld lenen als zelfstandig ondernemer? Soms gebeurt het dat uw eigen bank u bijvoorbeeld geen geld wil lenen. Dit terwijl u wel een nette jaarrekening heeft. Dat is erg frustrerend. Bij Goedlenen vindt u speciale kredietvormen voor u als zelfstandig ondernemer.  Bent u benieuwd naar wat dit bedrijf precies voor u kan betekenen? Lees dan snel even verder voor meer informatie .. 

Over de persoonlijke lening van Goedlenen

Gaat uw voorkeur uit naar een persoonlijke lening? Dit met een vaste rente waarbij u kiest voor zekerheid. Vooraf kunt u de looptijd bepalen en u weet dan ook exact wanneer de Persoonlijke lening eindigt. U kunt niet boetevrij aflossen. De kosten bij eventueel vervroegd aflossen zijn beperkt tot maximaal 1% over de hoofdsom. Bij Goedlenen krijgt u altijd persoonlijk advies. Daarnaast is een lening van Goedlenen verantwoord en voordelig. Ook is er een ruime keus.

Alle informatie online te vinden

Wilt u meer informatie over onze dienst? Ga dan naar de website van Goedlenen. Hier treft u alle informatie die u nodig heeft. Heeft u nog een vraag en / of een opmerking voor ons? Schroom dan niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft.