Tips nodig voor verhuizen naar Curaçao?

Wanneer u gaat verhuizen naar Curaçao moet u een hoop regelen. U moet een woning zoeken, de juiste papieren krijgen, uw huidige woning verkopen of verhuren et cetera. Waar u ook aan moet denken is dat uw gehele inventaris en inboedel náár Curaçao moet komen. Daarvoor helpt Caribexshipping.nl u graag verder. Zij geven u graag tips en leggen u graag uit wat er allemaal bij komt kijken. 

Over het inpakken van de dozen

Wanneer u gaat pakken dan moet u kritisch zijn over wat u wel en niet mee gaat nemen. Verstandig is het om direct te beginnen met pakken van alles wat in dozen kan. Dit zorgt voor minder stress wanneer het moment van verhuizen nadert. Vergeet niet de dozen een nummer te geven en om een pro-forma paklijst te maken. Verstandig is het om stevige dubbelwandige standaard verhuisdozen te gebruiken. Waarom? Omdat deze dozen makkelijk handelbaar zijn. Pak de dozen niet te zwaar in. Als ze te zwaar zijn kunt u ze én niet meer goed tillen, én te beladen dozen gaan sneller kapot. Voor meer tips kunt u terecht op de website.

Meer informatie online te vinden

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van Caribexshipping.nl. Heeft u nog een vraag? Schroom dan niet om contact op te nemen.