Voor fulfilment gaat u naar Packstore B.V.

Wanneer u een eigen onderneming heeft herkent u zich vast in het volgende: u wilt zo succesvol en groots mogelijk worden. Dit kan bereikt worden door hard te werken, u volledig in te zetten en tijd en moeite te stoppen in ontwikkelingen. Effectief omgaan met uw tijd is dan ook van belang. Zaken als transport, opslag en verpakken kunnen soms onnodig veel tijd in beslag nemen. Wanneer u Packstore B.V. inschakelt hoeft u zich over deze aspecten geen zorgen meer te maken. Wij zorgen graag voor uw fulfilment. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie ..

Wat is Packstore B.V. voor een bedrijf?

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in fulfilment. Tevens hebben wij ook specialisaties in co-packing en logistiek. Wanneer u een betrouwbare partner zoekt in het opslaan, tellen, verpakken, transporteren en aannemen van de producten uit uw webshop bent u bij ons geheel aan het juiste adres. Wij werken enkel en alleen met professionele en deskundige medewerkers. Zo kunt u zich met een gerust hart op belangrijkere zaken richten.

Onze website

Voor meer informatie over Packstore B.V. kunt u terecht op onze website. Heeft u nog vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op.