Een tussenvloer in uw magazijn zorgt voor meer ruimte!

Heeft u de laatste tijd te weinig ruimte in uw magazijn? Maar heeft u totaal geen zin om te verhuizen of te verbouwen? Dat is heel begrijpelijk wanneer u juist zo tevreden bent met uw huidige locatie. Gelukkig hebben wij van Tussenvloeren de perfecte oplossingen voor u: een tussenvloer in uw magazijn. Bent u benieuwd naar wat dit betekent? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Wat is een tussenvloer?

Een tussenvloer creëert op een makkelijke en goedkope manier meer ruimte in uw magazijn. De vloeren zijn gemakkelijk te monteren en onderhoudsvrij. Dit is voor u wel zo prettig! De tussenvloer heeft een lichtgewicht, maar laat u zich daardoor niet voor de gek houden: de vloer kan tot wel 3500 kilo per m2 dragen. Ga voor meer voordelen naar onze website.

Alle informatie online te vinden

Voor meer informatie over onze tussenvloeren kunt u terecht op onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft. Op onze website kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug.