Voor een feestzaal in Rotterdam of een trouwzaal in Rotterdam gaat u naar Restaurant de Tuin

Heeft u de leuke taak gekregen om voor binnenkort een bedrijfsfeestje te organiseren? Bijvoorbeeld een reünie, een jubileum, een huldiging of een afscheid van een collega. Wanneer u hiervoor nog een feestzaal in Rotterdam zoekt bent u bij Restaurant de Tuin geheel aan het juiste adres! Deze locatie geeft uw feestje een gouden randje. Alleen al de ligging van deze locatie is geweldig! U heeft namelijk uitzicht op de Kralingse Plas. Ook kunt u een wandeling maken door het Kralingse Bos. 

Het Central Park van Nederland

Rotterdam wordt ook wel het New York van Nederland genoemd. New York is natuurlijk bekend om Central Park. Het Kralingse Bos kan dan ook dienen als het Central Park van Rotterdam! Bij Restaurant de Tuin bent u binnen enkele minuten in het drukke stadsleven, maar bij Restaurant de Tuin geniet u van de rust. Een perfecte combinatie dus! Bij Restaurant de Tuin kunt u diverse feestzalen huren voor diverse gelegenheden: ook uw bedrijfsfeest dus.

Wilt u een reservering plaatsen?

U kunt op de website vrijblijvend informatie opvragen. Ook kunt u er voor kiezen om direct te reserveren. Zo kunt u ook de trouwzaal in Rotterdam huren of het restaurant bij Restaurant de Tuin. De keuze is aan u!