Vergaderen in Zaandam op een mooie locatie

Bent u op zoek naar een locatie om te vergaderen in Zaandam? Kom dan vergaderen bij Proeverij de Koekfabriek. Bij de Koekfabriek kunt u gebruik maken van een exclusieve vergaderruimte. De vergaderruimte is naast een vergaderzaal. Deze zaal is ook geschikt voor recepties, feesten en diners. Bij Proeverij de Koekfabriek kunt u vergaderen op een mooie locatie voorzien van alle gemakken.

De opties in de vergaderruimte

Proeverij de Koekfabriek beschikt over een vergaderruimte die aansluit bij uw bedrijf. De ruimte is voorzien van verschillende opties om er voor te zorgen dat uw vergadering zo goed mogelijk zal verlopen. U kunt in de ruimte gebruiken maken van een beamer, meerdere flipboards, printer met kopie functie, geluidsinstallatie, verschuifbare tussenwanden en een eigen toilet. De vergaderruimte beschikt ook over voldoende tafels en stoelen voor een receptie of vergadering.

Vergaderen in Zaandam

Wilt u vergaderen bij Proeverij de Koekfabriek, de vergaderlocatie Zaandam? Ga naar de site en bekijk de mogelijkheden en de voordelen. Op de site kunt u direct een reservering doen voor een vergadering, receptie of diner. Heeft u nog vragen over de locatie of de opties? Neem gerust contact op met Proeverij de Koekfabriek via het contactformulier op de site of via de telefoon.