Een FIFA toernooi organiseren op een unieke locatie

Wilt u met uw vereniging een groot FIFA 2015 toernooi spelen? Dan kan dankzij Movies5. Bij Movies5 kunt u een FIFA toernooi organiseren voor de hele vereniging, maar ook voor een groep vrienden. Met de leden van de vereniging kunt u het toernooi spelen in een volle kantine en de finale kunt u spelen op de middenstip. Bij Movies5 kunt u ook een buitenbioscoop op een unieke locatie organiseren met een hele club mensen of een ander toernooi organiseren.

Een FIFA toernooi organiseren

Bij Movies5 kunt u een FIFA toernooi organiseren voor wel 100 deelnemers. U speelt op vier grote schermen met vier playstations. Ook kunt u gebruik maken van een scorebord. Movies5 zorgt voor gratis posters voor de promotie, volledige coördinatie, 4 schermen, 4 playstations, een scorebord en 1 buitenbioscoopscherm van 3×2 meter. Movies5 zorgt ook voor de opbouw en het geluid.

Gamen bij Movies5

Movies5 wil gamen sociaal maken en daarom kunt u hier leuke toernooien organiseren. De games kunnen gespeeld worden op unieke locaties zodat er een belevenis ontstaat die indruk maakt. Naast een FIFA toernooi organiseren kunt u ook andere toernooien organiseren bij Movies5. Ga voor meer informatie naar de site of neem contact op en zij helpen u bij Movies5 verder.