Vaccinaties voor in Zuid-Afrika

Gaat u naar Zuid-Afrika? Dan moet u zich wel op een aantal dingen voorbereiden. Zo worden er een aantal vaccinaties aanbevolen en zijn er een aantal zelfs verplicht. U wilt natuurlijk gezond op reis en gezond weer terug komen en daarom zijn reisvaccinaties van belang. Voor inentingen hoeft u de deur niet meer uit, want bij Thuisvaccinaties komen er gewoon artsen bij u thuis langs.

Vaccinaties Zuid-Afrika

In Zuid-Afrika komen diverse infectieziekten voor. De vaccinaties beschermen u tegen deze infecties. Of u vaccinaties nodig heeft en welke hangt af van uw gezondheidssituatie, het gebied waar u naar toe gaat, uw verblijfsduur en de accommodatie. Wanneer u naar Zuid-Afrika gaat, is de gele koorts vaccinatie verplicht, maar alleen als er gele koorts voorkomt in het land. Daarnaast worden er nog een aantal vaccinaties aanbevolen voor Zuid-Afrika, waaronder de DTP vaccinatie, Hepatitis A vaccinatie en de BMR vaccinatie. Gaat u voor een lange periode, dan wordt ook de hepatitis B vaccinatie aanbevolen. De hepatitis B vaccinatie bevat dode virusdeeltjes. Na drie injecties gaat uw lichaam de antistoffen aanmaken tegen de infectie.

Informatie

Wilt u vaccinaties Zuid-Afrika van Thuisvaccinatie? Ga naar de site en plan een afspraak wanneer het u uitkomt. Er komt dan een arts bij u langs voor de inentingen die u nodig heeft. Ga voor meer informatie naar de site of neem contact op.