Thuisvaccinatie vaccineert ook in Den Bosch!

Heeft u een mooie reis voor de boeg? Dan kan de voorpret alvast begonnen! Maar vaak is er voor een verre reis ook een hele hoop te regelen. Zo is het belangrijk dat u goed voorbereid en vooral veilig op reis gaat. In bepaalde landen is het belangrijk om een vaccinatie te halen. Bijvoorbeeld voor het land India. Hiervoor hoeft u echter niet teveel moeite te doen, u kunt de vaccinatie halen via Thuisvaccinatie ook in Den Bosch!

Waarom de deur uit?

Voor het vaccineren van uzelf en uw reisgenoten hoeft u de deur niet meer uit. Geen afspraak bij de dokter onder werktijd, of ander onhandig geregel. De artsen van Thuisvaccinatie komen langs waar u dat gemakkelijk vindt. Dit kan zijn op uw werk maar ook bijvoorbeeld thuis in de avonduren. Ze weten precies welke vaccinaties u nodig hebt, dit is afhankelijk van uw reisduur en de bestemming waar u naartoe gaat. Een reis naar India voor de boeg?Met een goed advies gaat u zeker op reis!

Meer weten over de mogelijkheden?

U kunt er van alles over lezen op de website van Thuisvaccinatie, en maak direct een afspraak om ook uw vaccinaties voor India te plaatsen!