Placemats bestellen

Ben je de bedrijfsmanager of eigenaar van een restaurant en wil je je horecagelegenheid iets meer opfleuren? Opfleuren betekent meer klasse en meer eigenheid en dat is natuurlijk belangrijk in een zwaar concurrerende markt. Zo kun je in de webwinkel van Place Add terecht voor verschillende accessoires. Lees gauw verder voor meer informatie.

Place Add

Bij Place Add kun je terecht voor verschillende accessoires, zoals placemats, bestekzakjes of menukaarten. Het lijken simpele dingen, maar ze bepalen voor een groot gedeelte het imago van jouw horecagelegenheid. Een mooi uitziende menukaart die is gemaakt van goede kwaliteit en mooi is vormgeven wekt meteen de indruk dat dat ook geldt voor het eten en drinken. Dat klinkt misschien gek, maar dat is wel hoe het werkt. Denk maar eens aan jezelf. Wanneer jij in een restaurant zit en je krijgt een luxe of mooi vormgegeven menukaart voor je dan wordt je al iets vrolijker en ben je gelijk positiever.

Bestellen

Voor meer informatie over de mogelijkheden van bijvoorbeeld een menukaart bestellen, kun contact opnemen met een van de medewerkers van Place Add. Hiervoor kun je bellen, maar ook een e-mail sturen.