Fietsreparatie in Hoofddorp

Is je fiets net stuk gegaan en zoek je snel een fietsenmaker in de buurt van of in Hoofddorp? Dan ben je bij VVR Parts aan het goede adres. Hier kun je tegen een lage prijs je fiets of zelfs scooter laten repareren. Je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan, maar bij de fietsenmaker ben je een stuk sneller klaar. Lees gauw verder voor meer informatie.

Dienstverlening

Bij VVR Parts werken verschillende werknemers met ieder hun eigen vakgebied. Met een grote werkplaats gevestigd in Hoofddorp ben je 100% verzekerd van gelijk hulp. Heb je geen tijd om je fiets of scooter langs te brengen, omdat je te druk met andere dingen? Geen enkel probleem. Bel even en de mensen van VVR Parts komen je fiets of scooter ophalen. Mocht je toch in de gelegenheid zijn dan mag je je fiets of scooter tussen 8 uur ’s ochtends en 10 uur ’s avonds langs brengen.

Hulp

Wanneer je gebruik wilt maken van de haal- en breng service van VVR Parts wordt het aangeraden even te bellen. Zo weten beide partijen waar ze aan toe zijn en kunnen er een paar afspraken gemaakt worden. Klik hier voor de website.