Onbeperqt daten voor iedereen

Een date met iemand in de agenda staan? Dat biedt een spannend vooruitzicht waar je je op kan verheugen. Maar niet iedereen heeft altijd toegang om te daten. Als je bijvoorbeeld een beperking hebt is het een stuk lastiger om een date te vinden die graag eens met je op stap wil om je beter te leren kennen. Vaak betekent het dat je niet goed weet hoe en wanneer je het moet vermelden, en is er de angst hoe de ander daar mee omgaat. Een website die toegang biedt tot mensen met een beperking is Onbeperqt. Via hen kan je alternatief daten.

Daten met een beperking is toegankelijk voor iedereen

Als je je gaat aanmelden via Onbeperqt zal je erachter komen dat eigenlijk het daten met een beperking voor iedereen hetzelfde is. Je meld je aan zoals op iedere gangbare datingsite en maakt een profiel aan. Nu kan je gaan chatten met anderen en elkaar ook beter leren kennen. Als het klikt biedt dat misschien wel de aanleiding tot een echte date, en je kan gewoon transparant zijn over je beperking natuurlijk!

Meer weten over Onbeperqt?

Surf naar de website en wie weet heb jij straks ook een date op het programma waar je je op kan verheugen! En doe jij ook aan dating met een beperking.